Посредујте успешно у продаји некретнина.

Објавите некретнине за чију продају сте овлашћени.
Контактирајте власникe некретнина који желе да уступе продају агенцијама.
Уштедите новац и време!
ProdamSam.com је на Вашој страни!

1 Регистрација агенције

Агенције за продају некретнина могу објавити огласе, учествовати у тендерима за преузимање огласа власника некретнина и рекламирати се. Први корак је регистрација на порталу ProdamSam. Регистрација је БЕСПЛАТНА и њоме се обезбеђује бесплатно објављивање једног огласа у трајању од 30 дана. Ако имате већ FaceBook ili Google налог можете га користити приликом пријаве на ProdamSam.

За време промо периода, сваки корисник који се региструје добија на поклон 100 кредита.

Регистрацијом добијате право приступа делу портала које је намeњен само Вама са функцијама уређивања огласа, покретања маркетинг кампања, размене приватних порука, учешће на тендерима за преузимање огласа и управљања финансијским трансакцијама.
 

2 Профил агенције

Пре него што почнете са креирањем огласа за некретнине у чијој продаји посредујете, направите профил агенције. Профил садржи податке потребне за комуникацију са потенцијалним купцима или непосредним власницима некретнина.

Приликом формирања профила изаберите одговарајућу категорију, односно тип продавца коме припадате. Изаберите "Агенција", ако сте регистровани као агенција за посредовање у продаји некретнина. Профил попуните са што више података како би привукли потенцијалне клијенте.


3 Припреме за оглашавање

Сада сте у позицији да почнете са припремом садржаја за оглашавање некретнине. Ово је најважнији део за успешност у продаји. Подаци о огласу су разврстани у 4 посебне целине. Неки од података су обавезни, док други нису. Садржај огласа можете припремати у више наврата, према Вашем расположивом времену. Оглас се неће појавити на огласним страницама портала све док Ви експлицитно не покренете неку од кампања.


 

 

 

4 Преузимање огласа власника некретнина

Као регистрована агенција Ви имате увид у огласе које власници некретнина желе да уступе агенцијама за посредовање. У могућности сте да учествујете у надметању за преузимање таквих огласа. Системом приватних порука ступите у контакт са таквим власницима и кроз непосредни процес преговарања долазите до договора о преузимању огласа и посредовању у продаји.

Када власник некретнине одлучи да Вам повери продају, оглас аутоматски прелази у Ваш списак за оглашавање и надаље Ви имате комплетну контролу над садржајем огласа и објављивањем.


5 Покретање маркетинг кампање

Као професионалци у продаји Ви знате да је видљивост огласа јако битна за брзу продају. Зато направите план и покрените одговарајућу маркетинг кампању и поваћајте вероватноћу видљивости Вашег огласа. Ви одлучујете где и како ће се појављивати Ваш оглас. Упознајте се са детаљима понуда за маркетинг.


 

 

 

6 Пратите интересовања купаца

Објављивањем огласа и покретањем маркетиншке кампање Ваш оглас постаје досупан потенцијалним купцима. Они који су заинтересовани за Вашу некретнину ће резгледати Ваш оглас и евентуално Вас контактирати.

Сваки преглед Ваше некретнине ће бити евидентиран, а свака порука купца ће бити прослеђена на е-пошту и на ProdamSam y делу за приватне поруке. Све ово можете пратити преко Вашег персонализованог дела који се активира регистрацијом.Joomla! 3.4
Веб колачиће (cookies) користимо да би вам омогућили коришћење погодности нашег портала.
За наставак коришћења нашег сајта требало би  да прихватите нашу политику коришћења веб колачића.