Продајте Вашу некретнину на најбржи начин.

Огласите се самостално или препустите посао професионалној агенцији.
Уштедите новац и време!
ProdamSam.com је на Вашој страни!

1 Региструјте се

Предуслов ѕа објављивање огласа је Ваша регистрација на порталу ProdamSam. Регистрација је БЕСПЛАТНА и њоме се обезбеђује бесплатно објављивање једног огласа у трајању од 30 дана.

За време промо периода, сваки корисник који се региструје добија на поклон 100 кредита.

Акo имате већ отворен FaceBook или Google налог можете га користити прилоком пријаве на ProdamSam. Регистрацијом добијате право приступа делу портала који је намењен само Вама са функцијама уређивања огласа, размене приватних порука и управљање финансијским трансакцијама. 

2 Направите свој профил

Пре него што почнете са креирањем огласа за некретнину, направите свој профил. Профил садржи податке потребне за комуникацију са Вашим потенцијалним купцима или посредницима.

Приликом формирања профила изаберите одговарајућу категорију, односно тип продавца коме припадате. Изаберите "индивидулани власник", ако сте физичко лице непосредни власник некретнине, или "инвеститор" ако сте правни субјекат који гради за тржиште.


3 Креирајте оглас

Сада сте у позицији да почнете са припремом садржаја за оглашавање своје некретнине. Ово је најважнији део за успешност у продаји. Подаци о огласу су разврстани у 4 посебне целине. Неки од података су обавезни, док други нису.

Имате право на креирање једног бесплатног огласа и неограниченог броја тендерских огласа. Тендерски огласи ће бити видљиви свим агенцијама, али не и у претрагама на сајту.


 

 

 

4 Покрените маркетиншку кампању

Понекад није довољно да само објавите оглас. Важно је да га и потенцијални купци виде. Покрените маркетиншку кампању и повећајте вероватноћу видљивости свог огласа. Ви одлучујете где и како ће се појављивати Ваш оглас. Упознајте се са детаљима понуде за маркетинг.


5 Пратите интересовање купаца

Објављивањем огласа и покретањем маркетиншке кампање Ваш оглас постаје доступан потенцијалним купцима. Они који су заинтересовани за Вашу некретнину ће разгледати Ваш оглас и евентуално Вас контактирати. Сваки преглед Ваше некретнине ће бити евидентиран, а свака порука купца ће бити прослеђена на email и на ProdamSam у делу за приватне поруке. Све ово можете пратити преко свог персонализованог дела који се активира регистрацијом.


 


Joomla! 3.4
Веб колачиће (cookies) користимо да би вам омогућили коришћење погодности нашег портала.
За наставак коришћења нашег сајта требало би  да прихватите нашу политику коришћења веб колачића.