Спаја купце и продавце некретнина.
Уштедите новац и време!
ProdamSam.com је на Вашој страни!

1 Oдредите цену

Једна од најважнијих ствари у продаји некретнина јесте њена цена. ProdamSam Вам нуди две могућности: искористите аутоматизовани алат за процену, или понудите некретнину професионалним агенцијама и кроз процес аукције одлучите о даљим корацима.
 

2 Обезбедите максималну видљивост

ProdamSam има више начина да промовише Ваш оглас. Од привилегованих позиција у претрагама, до објављивања на другим порталима за претрагу огласа за некретнине.


3 Завршите папире

Када будете нашли купца, потребно је да завршите са папирологијом. ProdamSam Вам нуди бесплатан приступ најважнијим формуларима и документима које се користе у процесу продаје или изнајмљивања некретнина. Ако сматрате да не можете сами да завршите тај део посла, потражите помоћ адвоката или нотара. ProdamSam има списак специјализованих адвокатских канцеларија и нотарских канцеларија које се баве професионално овим послом.


 
 

 

 

4 Дакле, шта треба да урадите ?

Самостална продаја некретнине није толико компликована како изгледа. Наравно, потребно је мало више времена и труда, али новац које ћете уштедети после успешно завршеног посла је слатка награда. Ево шта Вас очекује корак по корак.


5 Наша гаранција

Често чујемо од продаваца како добро познавање тржишта доводи до брзе продаје некретнина. Околности се мењају и ми их прихватамо. Ми смо посвећени идеји да Вам помогнемо у продаји Ваше имовине. Ако самостална продаја нија дала резултате, уступите оглас некој од регистрованих агенција са нашег портала, а ми ћемо све кредите које сте потрошили на рекламирање додати на рачун одабране агенције, која ће их употребити за поновно оглашавање Ваше некретнине.


 


Joomla! 3.4
Веб колачиће (cookies) користимо да би вам омогућили коришћење погодности нашег портала.
За наставак коришћења нашег сајта требало би  да прихватите нашу политику коришћења веб колачића.