Skip to content

ProdamSam.com - Објави: Продај или изнајми« назад
Додај нов оглас | Мои огласи
Календар & Калкулатор
За да испратите оглас, прво мора да се пријавите! Детални упатства за тоа како да ја поставите вашата реклама како и одговори на многу други вообичаени прашања може да се најдат во делот FAQs.

Ги молиме агентите за недвижности да не објавуваат огласи овде, како ида не ги контактираат продавачите и да не нудат услуги, освен ако купувачите немаат посебно побарано да бидат контактирани од брокери.

Како да објавите податоците за вашиот имот?

Направете ваша сметка преку регистрирање на корисничко име и лозинка. Доколку се уште не сте регистрирани,можете да се регистрирате овде. (Регистрацијата е бесплатна/strong>).
 
Изберете опција "Објави: Продај или Изнајми" од главното хоризантолно мени. Внесете соодветни информации во сите табулатори од прикажаниот формулар и кликнете на "Поднеси оглас" за да го објавите вашиот оглас на com веб порталот на ProdamSam
 
Проверете ги податоците што ги внесовте и доколку има потреба, направете дополнителни измени преку "Мои огласи" од главното мени. Ќе се појави вашата лична страница, со огласите што ги имате испратено и линкови за различни активности. Со кликање на соодветната икона веднаш до огласите, можете да направите преглед на огласот (), да го измените () или да го отстраните () од објавените огласи
 
Со потенцијалните купувачи/продавачи можете да комуницирате директно, преку е-пошта или преку телефон. ProdamSam.com ќе и помогне на заинтересираната страна да ве контактира на начинот што вие сте го избрале при објавување на огласот.
moduledivider.gif
Ваши приоритети:
Држава: Хрватска
Јазик: Македонски
Изменете ги вашите приоритети
Facebookspacer.gif Twitter
moduledivider.gif

Скопски саем - Skopje Fair
Danas.rs
Објави бесплатен оглас

Ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате сметка? Направете

Агенција или инвеститор? Користете го овој линк за да се пријавете/регистрирате.

Брзо пребарување

Вид на оглас:-
Продажба
Изнајмување
Kраткотрајно изнајмување
Категорија:-
Држава:-
Град:-
LIN (шифра на оглас):-
 [?]

Ексклузивни огласи

Prodajem građevinsko zemljište Pag
Градежно земјиште

€ 90,000
Продажба
 
Crikvenica smostojeća kuća Crikvenica
Куќа

€ 570,000
Продажба
 
DUGAVE N. Zagreb stan 35 m2 Zagreb
Стан

€ 70,000
Продажба
 
Split, Znjan, najam luksuznog apartmana Split
Стан

€ 420
Краткотрајно изнајмување