FAQs: Login problems

1 Prijava na sistem se vrši na stranici Prijava unosom korisničkog imena i lozinke i klikom na taster Prijava.
Ukoliko nakon pokušaja prijave dobijete poruku o grešci, razlog za to može biti pogrešno korisničko ime ili lozinka, ili i jedno i drugo.


greska en

prijava2 en
 

2 Ako niste sigurni koje vam je korisničko ime kliknite na link Zaboravili ste korisničko ime?. U novo otvorenom prozoru ukucajte svoju e-mail adresu i kliknite na taster Pošalji. Korisničko ime će vam biti prosleđeno na adresu koju ste uneli.

3 Ako ste zaboravili svoju lozinku kliknite na link Zaboravili ste lozinku? i u novo otvorenom prozoru ukucajste svoju e-mail adresu i kliknite na taster Pošalji. Verifikacioni kod će vam biti poslat na e-mail adresu koju ste upisali.

prijava3 en

 

kod srpski
 

4 Otvorite e-mail poruku koju ste dobili od ProdamSam.com. U njoj se nalazi verifikacioni kod koji Vam je potreban za dobijanje nove lozinke. Kliknite na donji link u poruci i otvoriće se stranica na ProdamSam.com sa automatski unešenim kodom u odgovarajuće polje.

5 Pošto je polje Verifikacioni kod automatski popunjeno odgovarajućim kodom, potrebno je samo da u polju Korisničko ime unesete svoje korisničko ime i da kliknete na taster Pošalji.

kod en 2

 

kod en 3
 

6 Za završetak procesa promene lozinke unesite novu lozinku i kliknite na taster Pošalji. Nakon toga možete da se prijavite na portal koristeći svoje korisničko ime i novu lozinku koju ste postavili.

Joomla! 3.4

We use cookies to give you a smooth and pleasant browsing experience on our website.
To continue using this site you must accept our privacy policy.